Luftige Havrepannekaker

24 nov

Lyst på noe deilig å bite i? Prøv pannekaker av havre, cottage cheese og linfrø, gjerne servert sammen med frisk frukt.

Ingredienser

Havregrøt av:

2 1/2 dl Lettkokte havregryn

5 dl vann

Tørre ingredienser:

  • 1,75 dl havremel
  • 2 1/2 dl hvetemel
  • 1 ss linfrømel*
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss brunt sukker
  • 1/2 ts salt

Våte ingredienser:

  • 1 ss rapsolje
  • 1,75 dl skummet melk
  • 1,25 dl cottage cheese
  • 1 ss akasie honning
  • 2 store egg (pisk de gjerne en stund med stavmikser, slik at eggene blir luftige)

Fremgangsmåte

  1. Lag havregrøt av vann og havregryn
  2. Bland sammen de tørre ingrediensene
  3. Bland sammen de våte ingrediensene
  4. Bland sammen havregrøten sammen med de våte ingrediensene
  5. Bland det tørre sammen med det våte
  6. Vips så er røren klar!

*Linfrømel er muligens det samme som knuste linfrø. Jeg er ikke helt sikker, da det kalles linfrømel i USA.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: